Scroll Top
Bela Zemlja BB, 3100 Užice, Srbija

Kako sistem Digitalne Kartice POBEĐUJE instagram?

Bez ikakve namere da unižavamo vrednost trenutno najpopularnije društvene mreže na svetu, zapitaćemo se, ipak – šta je, u stvari, instagram? To je jedan beskonačan niz fotografija i kratkih video klipova, kao i promovisanih objava i reklama. Prosečnom korisniku ponekad instagram liči na „buvlju pijacu“, jer se tu, skoro bukvalno – nudi sve i svašta: od odeće i obuće, preko venčanica za iznajmljivanje, nakita, satova, knjiga, kozmetike, usluga kozmetičara, stomatologa, prodaje preparata za negu, dijetu… i tako u nedogled.

Ako imate mali biznis i želite da isti promovišete, zapitajte se: kako ću se JA probiti u toj „džungli“ ili ću biti samo „jedna igla u ogromnom plastu sena“, koju će moj potencijalni kupac, od koga zavisim, vrlo teško da nađe?

Recimo da je vaša odluka da pišete redovne objave na instagramu i tako svakoga dana, po nekoliko puta. Ovo će vam uzeti dosta vremena, ali uspećete da sakupite i lajkove, u zavisnosti od toga ko je video post i koliko ga isti zanima. Vrlo brzo ćete shvatiti da to nema mnogo efekta, pa ćete preći na promovisane objave. Ovde se već nude bolje mogućnosti – targetiranje klijenata po mestu gde žive, prema interesovanjima, starosti, polu, itd. Ovakve reklame su veoma skupe za male biznise ili one koji se tek razvijaju i najmanje koštaju oko 500 dinara dnevno ili 5$ (to je neki minimalan iznos koji bi trebalo da utrošite ako očekujete bilo kakve benefite). Računica kaže da je to barem 15000 dinara mesečno. Za veće i bolje rezultate, potrebno je više novca za instagram oglase i tako dolazimo do toga da ovaj način nije isplativ za biznise koji su orijentisani na komšiluk, koji su lokalnog karaktera ili tek počinju, pa im je bitno da se svaka uložena investicija u reklamu vrati i da se na njoj zaradi, itd.

Zbog čega je Digitalna kartica BOLJA od instagrama?

Upravo iz svega navedenog, rodila se ideja o osnivanju sistema Digitalne Kartice. U čemu se ona razlikuje od instagrama?

Najpre, vi se „obraćate“, tj. komunicirate direktno sa ljudima koji su ušli u vaš objekat i obavili kupovinu, sredili frizuru, popravili automobil… Naravno, pre toga, nužno je da se povežete, tako što ćete ih ljubazno zamoliti da instaliraju aplikaciju Digitalna Kartica. Vaši kupci i klijenti, automatski postaju vaši „pratioci“, i oni mogu, kao i kod svake druge socijalne mreže, da lajkuju i dislajkuju objave, čime vi stičete tačan utisak o tome šta oni vole a šta ne; šta to žele, šta im nedostaje…

Zahvaljujući Digitalnoj Kartici uočavate POTREBE svojih klijenata, a onda formirate PERSONALIZOVANE PONUDE, koje su visoko cenjene svuda u svetu, i to iz više razloga:

  • to znači da se obraćate svakom klijentu ponaosob, ili određenoj grupi koja ima slične potrebe, zahteve, interesovanja;
  • pokazujete da ih poštujete i cenite, njihov novac i lojalnost;
  • iskazujete želju da ste STALNO U KONTAKTU, i da svoje usluge težite da podignete na najviši nivo, što je u obostranom interesu.

Sigurno se sada pitate: „Dobro, sve je to lepo, a koliko košta sistem Digitalne Kartice, kada ste već naveli da je reklamiranje na instagramu barem oko 15000 mesečno, tj. oko 5 dolara dnevno?“

Odgovor će vam se više nego svideti – u pitanju je 3000 dinara mesečno sa gratis periodom. Nema početnih ulaganja, a postoji mogućnost da odustanete u bilo kom trenutku, ako tako želite. Mi smo tu kao tehnička i logistička podrška, i uvek možete da nam se obratite sa pitanjima, nedoumicama, dilemama i rado ćemo izaći u susret, jer nam je iskrena težnja da svi zajedno napredujemo, ostvarujući čvrste međusobne veze.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.