Kako sa digitalnom karticom poentirati već u startu?

Postoje veliki, mega-marketi, ali isto tako i male prodavnice u našem komšiluku koje posećujemo od kada su nastale, i bez kojih, praktično ne bismo mogli da zamislimo svakodnevni život. Na primer, nedelja je popodne, i svakako da ćemo skoknuti u bakalnicu preko puta da kupimo grickalice i sok, nego što ćemo sesti u auto i odlaziti u nabavku u hiper market. To je tačno, zar ne?

Ovo je samo jednostavan primer neophodnosti malih biznisa i potrebe da oni postoje, jer je to i u našoj i u njihovoj koristi.

No, vratimo se onome čemu želimo da posvetimo ovaj tekst a to je Digitalna Kartica. Naime, ukoliko ste vlasnik frizerskog salona, mesare, krojačke radnje i sl, tada svakako želite da svojim mušterijama pokažete da ih poštujete, jer zahvaljujući njima opstajete u oštroj tržišnoj konkurenciji; osim toga, hoćete da izrazite zahvalnost i da ih nekako nagradite pošto skoro svakoga dana ostavljaju određenu svotu novca kod vas.

Pozabavićemo se sada ovim pitanjima, svakim ponaosob. Sistem Digitalne Kartice je u stvari, aplikacija za Android telefone, koje poseduje svako od nas. Ona stvara DIREKTNU vezu na relaciji mali biznis – mušterija, povezujući ih, a to dalje donosi mnogo benefita, za obe strane.

Primeri govore mnogo više od bilo koje teorije i zato prikazujemo dve situacije:

  1. Ukoliko ste povezani uz pomoć platforme Digitalna Kartica, bićete u mogućnosti da pratite NAVIKE vaših kupaca i klijenata, te da uočite šta su njihove STVARNE POTREBE, šta im se sviđa, a šta ne, i mnogo toga još. U skladu sa tim dragocenim prikupljenim informacijama, možete da osmislite STRATEGIJU, tj. način na koji ćete dalje usmeravati svoj biznis.

Recimo, primetili ste da vaše mušterije smatraju da je određen proizvod kvalitetan, ali da je sa previše visokom cenom. Jedan od načina rešavanja ovog problema je da pokušate da pronađete dobavljača koji nudi povoljniju nabavku, a ako to nije izvodljivo, tada probajte da organizujete akciju, tj. da stavite taj artikal na sniženje, jer ljudima često znači i kada uštede 5-10%. Veći obrt, sa manjom maržom – takođe znači povećanu zaradu.

Takođe, uz pomoć sistema Digitalne Kartice, moguće je da znate šta to vaši kupci traže a u prodavnici nedostaje – u ovom slučaju, jednostavno ćete nabaviti tu robu i izaći u susret svom komšiluku.

  1. Uz sistem Digitalne Kartice, kupci osećaju da su kod vas POŠTOVANI, i da za njih niste samo još jedna mušterija u nizu, samo još jedan broj, kao kada je reč o velikim korporacijama. Prateći navike, potrebe, zahteve i želje kupaca, i izlazeći im u susret, vi na najbolji način stavljate do znanja da cenite novac koji potroše kod vas; na sve ovo, kupci će višestruko uzvratiti svojom lojalnošću – iznova će se vraćati i preporučivaće vas dalje.

Sistem Digitalne Kartice se postavlja veoma brzo i jednostavno. Unosite podatke i registrujete se, nakon čega vas poziva tim radi potvrde informacija. Biće vam pružena i detaljna uputstva šta bi trebalo raditi u kontaktu sa vašim klijentima da biste bili povezani.

Poentiranje već u startu kod sistema Digitalne Kartice je momentalno “rezanje troškova“ za instagram i fejsbuk reklame, oglase na Guglu, u raznim štampanim izdanjima (flajeri, brošure…) i slično, jer su to veoma visoke investicije za male biznise. Sledeći benefit je uočavanje vaših kupaca da obraćate pažnju na to šta oni stvarno žele, a ovo smo naveli kao primere u tekstu iznad.

Ljudi veoma dobro vide svaki vaš trud, tako da će sasvim sigurno pozitivno reagovati na vašu molbu da se povežete putem sistema Digitalne kartice; za prvih par meseci, vi ćete, redovnim skeniranjem, načiniti bazu mušterija i klijenata, pa ćete polako početi da im šaljete “pozive na akciju“, tj. obaveštavati ih šta je NOVO I POVOLJNO kod vas u prodavnici, salonu, radionici…

Dobar glas daleko se čuje, pa će se tako po komšiliku brzo raširiti vest da vi koristite sistem Digitalne Kartice, što će sve podići vaš ugled i renome među kupcima i korisnicima usluga. To znači, osim povećavanja prihoda i stvaranje jedne kvalitetnije, dublje veze sa klijentima, koja simbolizuje vrednosti koje svi cenimo u životu a to su: poštovanje, vernost (lojalnost), kao i želja za zajedničkim benefitom i napretkom.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.